Çekmeceli malzeme dolabı türleri ofis, atölye, büro, maliye, banka, otomotiv ve inşaat sektörü gibi farklı iş yerlerinde kullanılarak çeşitli malzemelerin depolanmasına imkân sunar. Her çeşit belge, dosya, kart, iş gereci, kırtasiye malzemesi, tamir ve bakım aleti seçeneğinin saklanması için güvenli alanlar yaratır. Çok amaçlı kullanım unsurları ile dikkat çeken tasarımlar; endüstriyel alanlarda malzeme dolabı, takım dolabı, ağır yük taşıma dolabı olarak çeşitli depolama ihtiyaçlarına hizmet eder. Ortamın muntazam görünmesini sağlayarak eşyalara erişimi kolaylaştırır.
Çekmeceli Malzeme Dolabı
Çekmeceli malzeme dolabı, ergonomik yapıları ve çok yönlü kullanım sunan detaylarıyla dikkat çeker. Dayanıklı metal veya çelik parçalar bir araya getirilerek üretilir. Uzun ömürlü kullanım sağlayarak sektörlerin beklentilerini karşılar. Kapak kısımları için soğuk haddeli DKP saclardan üretilen metal kapaklar ya da pleksi kapak türleri kullanılır. Ürün yelpazesinden hem yalnız çekmeceli hem de çekmece ve raf sistemi birlikte tasarlanan çelik malzeme dolapları mevcuttur.
Farklı boyutlardaki çekmeceler, çeşitli malzemelerin saklanması için özel olarak tasarlanır. Kolay açılıp kapanma özelliğine sahip olmakla birlikte, bazı modellerde kayma önleyici mekanizmalar bulunur. Öne çıkan bir diğer özellik ise çekmeceleri donatan kilit aralıklarıdır; Gizli güvenlik mekanizmalı modeller, değerli veya hassas ürünlerin, güvenli bir ortamda saklanmasına imkân sağlar. Çekmeceli malzeme dolabı çeşitleri, kompakt yapısı ile içerisinde verimli kullanım alanları yaratarak her türlü malzemeyi, kolay erişilebilir bir şekilde düzene sokar.
Çekmeceli Malzeme Dolabı Ölçüleri
İş yerlerindeki kullanım tercihlerine uygun konseptte hazırlanan çekmeceli malzeme dolabı ölçüleri, kullanıcıların konforunu artıracak boyutlarda imal edilir. Çalışma alanındaki değişen ihtiyaçlara cevap veren bir üretim gerçekleştirilir. Kompakt tasarımlı standart dolap modelleri, küçük çekmeceleri ile minimalist bir tarz ortaya koyar. Geniş kapasiteli depolama alanlarına sahip seçenekler ise ideal ebatlardaki çekmece bölmeleri sayesinde yoğun iş sirkülasyonu olan firmaların öncelikli tercihleri arasında yer alır.
Çekmeceli malzeme dolabı ölçüleri şöyledir:
Çekmeceli ve Raflı Malzeme Dolabı
- Yükseklik / Genişlik / Derinlik: 198 x 92 x 42 cm’dir.
Panolu Malzeme Dolabı Ölçüleri
- Yükseklik / Genişlik / Derinlik: 200 x 100 x 50 cm’dir.
11 Çekmeceli Malzeme Dolabı Ölçüleri
- Yükseklik / Genişlik / Derinlik: 198 x 92 x 42 cm’dir.
Dört Çekmeceli Malzeme Dolabı
- Yükseklik / Genişlik / Derinlik: 200 x 100 x 50 cm’dir.
Üç Çekmeceli Kapaklar Pleksi Takım Dolabı
- Yükseklik / Genişlik / Derinlik: 200 x 100 x 50 cm’dir.
Üç Çekmeceli Malzeme Dolabı Ölçüleri
- Yükseklik / Genişlik / Derinlik: 200 x 100 x 50 cm’dir.
Çekmeceli Malzeme Dolabı Modelleri
Çekmeceli malzeme dolabı modelleri, farklı çalışma ortamlarına ve ihtiyaçlara göre tasarlanarak üretilir. Modellerin ayarlanabilir raf mekanizmaları, değişen çekme sayıları ve derinlikleri modelleri, irili ufaklı malzemelerin rahat biçimde düzenlenmesi içindir. Geniş ebatlı parçaların yerleştirilmesi ise standart ya da özel üretim çekmeceli malzeme dolabı seçenekleri ile mümkün hâle gelir.
Gelişmiş kilit teknolojilerine sahip ürünler, depolama ihtiyaçlarına korunaklı çözümler sunar. Değerli eşyaların saklanmasına olanak tanır. Hareketli ve taşınabilir ürünlere gereksinim duyanlar için tekerlekli modeller üretilir. Kimi modellerde çekmece içerisine monte edilen bölme aparatları, ayıraç vazifesi görerek çeşitli malzemelerin istiflenmesini kolaylaştırır.
Küçük, orta ve büyük işletmelerin yanı sıra endüstriyel iş sahaları için de nitelikli depolama ünitesi olarak tercih edilen çekmeceli malzeme dolabı modelleri şunlardır:
- Çekmeceli ve Raflı Malzeme Dolabı: İki, üç ya da daha fazla çekmeceli ve raflı olarak tasarlanan modeller, avadanlıklı ya da avadanlıksız kullanıma uygun olup ağır yük taşıma kapasitelidir.
- Panolu Malzeme Dolabı Ölçüleri: Panolu ve raflı tasarıma sahip model, endüstriyel ağır yük kapasitesi sayesinde takım ve aletlerin elverişli koşullarda tasnif edilerek saklanmasına olanak tanır.
- 11 Çekmeceli Malzeme Dolabı Ölçüleri: Malzeme taşıma, tasnif ve depolama kapasitesi yüksek tasarıma, fazla sayıda çekmecesi ile endüstriyel ortamların çalışmalarında gerek duyulur.
- Takım Dolabı Dört Çekmeceli ve Raflı Panolu: Yerli depolama hacmine sahip çelik çekmeceleri ve rafları ile takım dolabı gereksinimlerine cevap verir.
- Üç Çekmeceli Kapaklar Pleksi Takım Dolabı: Üç adet çekmecesi ve ideal kapasiteye sahip iki adet raflı modellerin kapakları pleksi malzemedir. Panolu iç bölmeleri sayesinde işletmeler için nitelikli depolama alanı oluşturur.
- Üç Çekmeceli Malzeme Dolabı Ölçüleri: Üç ayrı çekmece bölmesinin yanı sıra bir ya da iki adet raflı olarak üretilen modeller, ağır yük taşıma potansiyeline sahiptir.
Çekmeceli Malzeme Dolabı Fiyatları
Üretimde kullanılan malzeme kalitesi ve teknoloji unsurları, çekmeceli malzeme dolabı fiyatları konusunda belirleyici rol oynar. İhtiyaca uygun boyut seçimi, beklentilerin karşılanması aşamasında önemlidir. İşlevsel özellikler ve tasarım stilleri de fiyat değerlendirmesini kolaylaştırır. Güvenliği öne çıkaran kilit sistemleri ürünlerin maliyetine yansır. Standart ve ekonomik modeller, pek çok işletmenin ihtiyacına cevap vererek bütçe dostu tasarımlara sahip olunmasına imkân verir.
Kompakt ve modüler yapıları ile dikkat çeken geniş hacimli çekmeceli malzeme dolapları, faaliyetlerin kapsamına uygun çözümler sunar. Çekmeceli, dolaplı, kilitli ve tekerlekli ürün alternatiflerini tercih ederek çalışma ortamına muntazam bir görünüm katan, fonksiyonel, emniyetli ve ekonomik beklentilere hitap eden bir deneyim yaşayabilirsiniz. Çekmeceli malzeme dolabı birim fiyatı 25000+ kdv güncel fiyatlar için bizimle iletişime geçin
Çekmeceli Malzeme Dolabı Avantajları
Çekmeceli malzeme dolabı avantajları, üretim yapan veya hizmet faaliyetlerinde bulunan işletmeler açısından oldukça önemlidir. Bazı işletmelerde kırtasiye, ofis ve sarf malzemelerinin, bazılarında ise hammadde, yarı mamul gibi ürenlerin düzenli şekilde saklanmasını kolaylaştırır. Küçük, orta, büyük depolar ile lojistik depolarda muhafaza edilmesi gereken önemli malzemelerin istiflenerek saklanmasını kolaylaştırır.
Araç gereçlerin düzen içerisinde ve güvenli bir ortamda bulunmasını. Atölyelerde küçük parçaların ve yine çeşitli malzemeler ile belgelerin korunaklı ve hiyerarşik biçimde tutulmasına yarar. Çalışanlara çok yönlü işlevsellik, pratiklik, konfor ve uzun ömürlü deneyim sunması en önemli avantajlar arasındadır.
Çekmeceli Malzeme Dolabı Nerede Kullanılır?
Çekmeceli malzeme dolabı sanayi tesisleri, atölyeler, laboratuvarlar, depo alanları ve teknik servisler gibi iş yerlerinin olmazsa olmazıdır. İrili ufaklı parçaların, malzemelerin ve ekipmanların düzen içerisinde yerleştirilmesini sağlar. Çeşitli malzeme türlerine ulaşımı hızlandırır. Bankalarda, eğitim kurumlarında, devlet kurumlarında ve özel sektör işletmelerinde düzenli bir çalışma alanı oluşturur. Depolar ve lojistik firmalarında ihtiyaç duyulan ideal saklama çözümleridir. Malzemelerde oluşturduğu düzenle birlikte iş verimliliğinin artması istenen tüm faaliyet alanlarında kullanılır.